Priser

PRISER PÅ LUFTFOTO OG VIDEO FRA DRONE

 

Hvert job er unikt med mange forskellige faktorer der kan påvirke prisen. For at give den bedst mulige pris på droneoptagelser foretrækker vi at give individuelle tilbud efter at have fået alle detaljer eller diskuteret projektet. Når det er sagt, så anerkender vi, at man ofte gerne vil have et overslag på priserne for droneoptagelser.

 

 

Så derfor har vi lavet en liste med overslagspriser på optagelser fra drone:

 

LUFTFOTO
fra Kr1.499
  • Op til 5 fotos
LUFTFOTO + VIDEO
fra kr2.999
  • Pakke med luftfoto + video
VIDEO
fra Kr2.499
  • 1-2 min. video

Alle priser er ekskl. moms – baseret på opgaver i Københavnsområdet i dagtimerne på hverdage.

 

Derudover tilbyder vi også foto- og videoredigering fra kr. 399,- pr. time. Jobs over flere dage eller lokationer tilbudsgives altid enkeltvis. Priserne er for optagelser med små eller mellemstore droner. Optagelser fra de større professionelle droner gives separat.

 

Som nævnt kan der være forhold såsom kørsel, tidspunkt, dispensation fra Trafikstyrelsen og andet der påvirker prisen, så vi opfordrer altid til at du kontakter os for et fast tilbud.

 

Kørselstillæg/forplejning inkluderes i vores tilbud hvis nødvendigt. Er logi nødvendigt kan det faktureres separat eller aftales nærmere på forhånd.

 

Betalingsbetingelser: 8 dage (medmindre andet aftales).

 

Vi gennemgår meget gerne vores tilbud i detaljer og vi leverer altid vores tilbud skriftligt når vi har modtaget en fuld beskrivelse fra kunden og har fuldt overblik over krav og forventninger til vores produkt.

 

 

BOOKING

Da det danske vejr er meget omskifteligt og da forholdene skal være gode til droneoptagelser, er vi meget fleksible når det kommer til at få dine optagelser i kassen. Mange af vores jobs er booket i sidste øjeblik. Vi skal dog have tid til at lave vores pre-flight forberedelser og sikre at flyvningen kan foretages sikkert i henhold til gældende flyveregler for droner og for at opfylde krav til en evt. dispensation vi måtte have fået.

 

Vi forhåndsbooker naturligvis gerne jobs på ønskede datoer med forbehold for at fast-bookede jobs har førsteprioritet. Vi er dog meget fleksible med mulighed for bookinger og har flere piloter til rådighed.

 

FORTROLIGHED

Alle forespørgsler behandles fuldt fortroligt.

 

UDSÆTTELSER, AFLYSNINGER OG VEJRET

Fjernstyret droneoptagelser er forholdsvis vejrafhængige. Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis ikke kræve betaling og i stedet forsøge at booke optagelsen til et andet tidspunkt.

Hvis et job aflyses af kunden af andre årsager og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil vi fakturere et gebyr på 30% af den oprindelige tilbudspris til dækning af vores omkostninger (forberedelser, kørsel, pilot) medmindre andet er aftalt på forhånd.

 

BRUG AF OPTAGELSER TIL DRONIE.DK OG SHOWREEL

Vi er naturligvis stolte af vores arbejde og optagelser og Dronie.dk promoverer aktivt vores service, og vi vil aldrig udgive optagelser vi har lavet uden forhåndsgodkendelser fra vores kunder. Vi forbeholder os dog ret til at bruge alle vores optagelser til egen marketing, om det så er inkludering i vores Showreels til PR brug for Dronie.dk eller anden egen markedsføring. Skulle dette stride imod en kundes ønsker, bør man gøre os opmærksom på dette inden påbegyndelser af optagelserne.

 

 

Få en pris nu