En komplet Guide til indstillingerne for Phantom 3 & Inspire 1

Ved du hvad alle indstillingerne for “Gain & Expo Tuning”, “Sensitivity”, “Basic Gain” og alle de andre muligheder betyder?

 

Det gjorde vi helt sikkert ikke første gang vi fik en Phantom 3 eller Inspire 1 i hånden og åbnede DJI’s GO app. Men vi ville rigtigt gerne vide det.

 

Det kan være meget svært at vide hvad de enkelte indstillinger gør, og ofte kan du heller ikke se små forskelle i hvordan dronen flyver hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter.

 

Men fortvivl ikke. Vi har lavet en komplet guide over alle indstillingerne i DJI’s GO app til dig her:

 

1-3: Hvor hurtigt dine input på remoten omsættes til bevægelse i dronen. Jo mindre tal, jo mere skal du bevæge dine sticks for at dronen reagerer og dronen begynder at reagere mere efter 10-15% bevægelse af sticks. Er værdien lig med en lige kurve, vil alle input blive direkte overført til dronen med samme hastighed.

 

Gain & Expo Tuning | Phantom 3 – Inspire 1

 

4: Hvor hurtigt din drone vil kunne fastholde højden. Jo højere tal, jo mindre drift.

5: Hvor hurtigt dronen vil stoppe i GPS-mode. Jo højere tal, jo hurtigere standser den.

6: Er maksimalt stick input for Yaw. Lavere Endpoint = langsommere yaw.

 

Gain & Expo Tuning | Phantom 3 – Inspire 1

 

7-10: Hvor hurtigt dronen vil reagere til EKSTERNE kræfter (vind, lufttryk etc.). Ikke hvor hurtigt den reagerer på dine stick inputs. Generelt skal du ikke ændre i disse værdier medmindre du præcis ved hvad du gør, da ændringer kan ændre dronens flyvedynamik og skabe rystelser og ustabilitet.

 

Gain Settings | Phantom 3 – Inspire 1

 

11: Eksponentiel justering af Pitch (op/ned) bevægelse. Jo højere tal, jo langsommere reaktion.

12: Eksponentiel justering af Yaw (sidelæns) bevægelse. Jo højere tal, jo langsommere reaktion.

13: Værdi (Bezier) der giver din gimbal bevægelse en blød start og blødt stop ved begyndelsen og afslutningen af en Yaw (sidelæns) bevægelse.

14: Værdi (Bezier) der giver din gimbal bevægelse en blød start og blødt stop ved begyndelsen og afslutningen af en Pitch (op/ned) bevægelse.

15: Tænd/Sluk for om gimbal skal begynde at lave Yaw, inden dit Yaw input til dronen bevæger dronen. Sluk den for en blødere Yaw bevægelse (den vil ikke bevæge sig pga. vind).

 

Pkt. 13-15 er kun tilgængelig på Inspire 1 med et X5 kamera.

 

Advanced Settings | Phantom 3 – Inspire 1

 

Vær opmærksom på, at der ikke findes en “korrekt” indstilling af en drone. Indstillingerne bør tilpasses individuelt til din drone og den type flyvning du ønsker. Er du i tvivl så bevar standard indstillingerne.

 

Bemærk at indstillingerne på vedlagte fotos er tilfældige og du skal ikke betragte dem som en anbefaling fra vores side af. Vil du skifte en indstilling, så skift den i små ryk, og sørg for at se hvordan dronen reagerer på den justering inden du ændre andre indstillinger.

 

Har du erfaringer med ændringer af indstillingerne du vil dele med andre?