Drone Driftshåndbog – DJI Inspire 1 & Phantom 3

Driftshåndbog til Inspire 1 & Phantom 3

 

  • Slip for dyre kurser over 1-3 dage – Spar penge og tid!
  • Få driftshåndbogen til din drone leveret med det samme – sendes på email!
  • Godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen – indsæt kun dine egne data!

 

Vil du have en dispensation fra Trafik- og Byggestyrelsen til droneflyvning? I så fald skal du med din ansøgning blandt andet aflevere en detaljeret driftshåndbog. Har du ikke lavet sådan en før, kan det være en meget omfattende og langvarig proces. Ofte betaler man for dyre kurser over 1-3 dages varighed for at lavet en drone driftshåndbog klar.

 

Men nu kan du slippe for besværet – og spare penge på dyrt kursus i at skrive en driftshåndbog til din DJI drone – ved at købe en færdig driftshåndbog her – du udfylder blot dine relevante data og den er klar til godkendelse hos Trafik- og Byggestyrelsen.

 

Vores driftshåndbog til DJI’s Inspire 1/Inspire 1 Pro/Phantom 3 er allerede godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til dispensation for droneflyvning. Den sendes som et redigerbart dokument. Du skal blot indsætte dine egne relevante data.

 

I driftshåndbogen er der tydeligt markeret hvor – og hvilken type data – du skal indsætte. Driftshåndbogen er på 46 sider.

 

 

<em>Køb en driftshåndbog - DJI Inspire 1 - Phantom 3</em>

Driftshåndbog – DJI Inspire 1 – Phantom 3

 

 

UPDATE: 31.08.2016: Grundet ændringer i reglerne for dispensation for flyvning med drone fra Trafik- og Byggestyrelsen sælges driftshåndbogen ikke længere. Har du spørgsmål til driftshåndbogen som den blev brugt tidligere er du velkommen til at kontakte os.

 

 Betingelser: Bemærk at det er dit ansvar at have læst og forstået driftshåndbogen og dens indhold. Køb af denne driftshåndbog fritager dig ikke fra at have læst og forstået den i håndbogen nævnte lovgivning. Dronie.dk giver ikke garanti for godkendelse hos Trafik- og Byggestyrelsen. Driftshåndbogen sendes via email efter betaling er modtaget. Ved køb fraskriver du dig fortrydelsesretten.