DJI Phantom 4 drone med Collision Avoidance

DJI’s Phantom 4 drone blev lanceret denne uge.

 

DJI’s Phantom serie har domineret forbrugermarkedet indenfor droner og deres modeller ligger også på vores liste over anbefalede droner. Men DJI hviler ikke på laurbærerne og lancerer nye droner med korte mellemrum. Det samme gør sig gældende nu. Efter sidste års succes med Phantom 3 præsenterer DJI nu deres næste generation af droner: Phantom 4.

 

Læs meget mere om DJI Phantom 4 dronen og se nye fotos af modellen herunder.

Læs mere

8 Tips til at flyve sikkert med din DJI drone

Mange af vores læsere har sikkert fået en ny DJI drone i julegave. For de fleste af jer, er det måske jeres første drone, og vi vil gerne hjælpe med at du får det meste og bedste ud af din DJI drone.

 

Se vores 8 tips til at flyve sikkert med din DJI drone her:

 

Læs mere

DJI Phantom 4 lanceres 1. marts

DJI Phantom 4 vil blive annonceret ved en event d. 1. marts 2016 i New York.

 

Den næste udgave i den populære Phantom-serie – med kodenavnet Tomato – forventes at have flere store opgraderinger i forhold til forgængeren.

 

Vi har som de første ægte fotos af Phantom 4 og emballagen og mange flere detaljer om den nye Phantom i artiklen herunder.

 

UPDATE 27.02.16: se helt nye lækkede fotos af den ny Phantom 4.

Læs mere

Yuneec Typhoon H annonceret

Yuneec Typhoon H drone er netop demonstreret og lanceret på CES 2016 af Intel’s CEO Brian Krzanich der leverer teknologi til dronen.

 

Ser man på prisen (USD 1.800), samt at det er en hexacopter med karbon ramme og optrækkeligt landingsstel som giver 360-graders udsyn til et 4K kamera, så lyder det som en stor drone.

 

Den har sonar sensorer foran som forhindrer at den flyver ind i større forhindringer som biler og bygninger, og sensorer på undersiden der gør den i stand til at flyve stabilt indendørs uden brug af GPS. Desuden har den 6 motorer – på arme der kan klappes sammen.

 

Men den er langt fra en stor drone. Nærmest tværtimod.

Læs mere

Guide til køb af drone til Jul – 2015

Den ultimative guide til at vælge hvilken drone du skal købe i julegave 2015.

 

Med to uger til jul er du ved at være bagud hvis du ikke har købt en drone i julegave allerede – også selvom den er til dig selv.

 

De gode nyheder er, at vi har samlet en guide over de bedste droner her i 2015 og hvor du får mest for pengene.

 

Se vores guide over de bedste droner til julen 2015 her:

 

Læs mere
Page 1 of 1012345...10...Sidste »