DJI Phantom 4 lanceres 1. marts

DJI Phantom 4 vil blive annonceret ved en event d. 1. marts 2016 i New York.

 

Den næste udgave i den populære Phantom-serie – med kodenavnet Tomato – forventes at have flere store opgraderinger i forhold til forgængeren.

 

Vi har som de første ægte fotos af Phantom 4 og emballagen og mange flere detaljer om den nye Phantom i artiklen herunder.

 

UPDATE 27.02.16: se helt nye lækkede fotos af den ny Phantom 4.

 

De første fotos af den nye DJI Phantom 4 er lækket på nettet og det viser interessante og store opgraderinger hvis man tør stole på dem.

 

Det passer også godt med at DJI i dag har nedsat Phantom 3 Professional med EUR 200,- så er du interesseret i en god drone er det et rigtigt godt sted at starte.

 

DJI Phantom 4

DJI Phantom 4

 

Det første der kan bemærkes er, at der er monteret større (højere) motorer på dronen og den har en hvidmalet overflade med højglans. Det kan dog sagtens være en prototype, så vi vil ikke lægge for meget i farven.

 

Derudover ser det ud til at Visual Positioning System (VPS) der sørger for at holde dronen stabil over en overflade (bl.a. ved indendørs flyvning) nu er indbygget for et mere strømlinet look i modsætning til Phantom 3 serien hvor VPS var et separat modul udenpå.

 

DJI Phantom 4

DJI Phantom 4

 

Gyrostabilisatoren (gimbalen) ser også ud til at være forbedret og understøtte kameraet på to sider for bedre stabilitet.

 

DJI Phantom 4

DJI Phantom 4

 

Den endelige udgave får ikke en sølvfarvet bund som det ses på billedet herover. Ved siden af VPS og gimbalen ses en ny sensor. Rygter vil vide, at det er en “Obstacle Avoidance” teknologi som det også ses i den netop annonceret Yuneec Typhoon H. Teknologien skulle forhindre dronen i at flyve ind i forhindringer som bygninger og træer.

 

Yderligere rygter går på et forbedret kamera, større batterier, “Follow Me” der fungerer uden du behøver at have remoten med, ca. 20% længere flyvetid (5350 Mah batteri)

 

Vi bliver dog meget klogere når DJI afholder deres event den 1. marts, og vi opdaterer naturligvis vores blog når der er noget nyt så husk at følge med her på siden.

 

Update 16.02.2016: Udover “Obstacle avoidance” introduceres “Flight Path” hvor brugeren kan klikke på et ansigt på app’en hvorefter dronen – og kameraet – følger personen.

Update 27.02.16: Med et par dage til lanceringen kommer der nu flere fotos af den nye Phantom 4 der tydeligt viser et større batteri.

 

Foto af DJI Phantom 4

Foto af DJI Phantom 4

 

Foto af DJI Phantom 4

Foto af DJI Phantom 4

 

Har du planer om at købe en Phantom 4? Måske opgradere en tidligere udgave?