Køb drone Driftshåndbog til Inspire eller Phantom – Kr. 1.799,-

Nu kan du købe en færdig driftshåndbog til DJI Inspire eller Phantom droner.

 

Har du købt en drone og overvejer at bruge den kommercielt, så har du nok overvejet at få en dispensation til droneflyvning fra Trafik- og Byggestyrelsen.

 

I så fald skal du med din ansøgning blandt andet aflevere en detaljeret og korrekt udfyldt driftshåndbog.

 

Har du ikke lavet en driftshåndbog før, kan det være en meget omfattende og langvarig proces. Men vi tilbyder nu, at du kan købe en driftshåndbog til DJI Inspire eller Phantom dronerne. Spar tid. Spar penge på dyre kurser. Omgående levering.

 

Ofte betaler man for dyre kurser over 1-3 dages varighed for at lavet en drone driftshåndbog klar.

 

Men nu kan du slippe for besværet – og spare mange penge – på et dyrt kursus i at skrive en driftshåndbog til din DJI drone, ved at købe en færdig driftshåndbog her. Du udfylder blot dine relevante data og den er klar til godkendelse hos Trafik- og Byggestyrelsen.

 

Køb drone driftshåndbog til DJI Inspire eller Phantom

Køb drone driftshåndbog til DJI Inspire eller Phantom

Når du ansøger om en dispensation til droneflyvning foregår det via UAS Test Center Denmark. De gennemlæser og beder dig rette evt. fejl inden de kan godkende din driftshåndbog. Da de tager kr. 985,- ekskl. moms i timen for dette arbejde, er der mange penge at spare på at indlevere en driftshåndbog uden fejl. Vores driftshåndbog til DJI’s Inspire 1/Inspire 1 Pro/Phantom 3 er allerede gennemlæst og godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til dispensation for droneflyvning så du har dermed det bedst mulige grundlag for at indsende en korrekt udfyldt driftshåndbog.

 

Vi sender driftshåndbogen som et fuldt redigerbart dokument. Du skal blot indsætte dine egne relevante data.

 

I driftshåndbogen er der tydeligt markeret hvor – og hvilken type data – du skal indsætte. Driftshåndbogen er på 46 sider og du vælger selv om du vil have den sendt som et Word eller Pages dokument.

 

Bemærk at køb af en færdig driftshåndbog ikke fratager dig ansvaret for at have læst og forstået indholdet af den, eller at have læst og forstået den relevante lovgivning der refereres til i driftshåndbogen. Ansvaret for at tingene er forstået og lovgivningen overholdes er dit. Du vil også blive testet i disse emner hos UAS Test Center Denmark, så sørg for at have læst grundigt på indholdet inden en prøve.

 

Du kan købe driftshåndbogen til DJI’s Inspire eller Phantom drone her.