Phantom 3 tilbehør: Alt hvad du bør vide

Du har lige fået din Phantom 3 men er ikke helt tilfreds. Der mangler noget.

 

Efter du har fået din Phantom 3 har du sikkert hurtigt fået pakket den ud, opdateret firmware, forhåbentlig læst manualen, og taget den ud på et par flyveture og skudt lidt video. Men efter 20 minutters flyvning er det bare ikke nok. Du vil nok gerne tage den med dig rundt og flyve flere forskellige steder, men du kan bare ikke transportere den rundt uden en god transportkasse.

 

I denne artikel vil vi vise dig hvilket tilbehør du bør overveje at købe til din nye Phantom 3 drone, og hvilke der ikke længere er nødvendige.

 

Rygsæk

Phantom 3 Backpack

Phantom 3 Backpack

 

Du kan naturligvis vælge at rejse rundt med den originale papkasse, men det ville være lidt som at rejse rundt med sin laptop uden ordentlig beskyttelse. Det er dyrt hvis det går galt. Hvis du planlægger at tage den med rundt, også bare i dit lokalområde, får du hurtigt brug for en hardcase til at passe godt på din investering.

 

Efter vores mening, er DJI’s Phantom 3 Hardshell backpack den mest praktiske rygsæk til prisen. Den er kun lige fornylig blevet lanceret, og det er den mindste Hardshell rygsæk på markedet, så den vil ikke se alt for klodset ud på din ryg. Den er designet til at beskytte mod stød og slag, og den koster under halv pris af den tidligere DJI rygsæk med et moderne og slankt design.

 

Den kan bære din Phantom 3, Remote, propeller, 3 batterier og en oplader. Der er også plads til en lille tablet som iPad Mini.

 

Her er en video der viser hvor lille rygsækken er:

 

 

Propeller og Beskyttere

Phantom 3 Propeller og beskyttere

Phantom 3 Propeller og beskyttere

 

Selvom du ikke regner med at crashe din drone bør du altid købe ekstra propeller, for når alt kommer til alt, så kommer du desværre nok til at crashe før eller siden. Vi har rigtig meget erfaring med flyvning med droner, og flyver mange timer om ugen, men på trods af det oplever vi med mellemrum at noget går galt. Det sker. Er man heldig at det kun er et par propeller der er beskadiget er det rigtig ærgeligt at skulle køre hjem igen fordi man ikke har et ekstra sæt med.

 

Propelbeskyttere er måske ikke noget du strengt taget behøver, men de kan være rigtigt gode at have hvis du skal flyve i små lukkede områder, eller hvis der er en risiko for at der kan komme folk tilstede. De bliver måske sjældent brugt for de fleste, men nogle piloter bruger dem hver dag. Hvis du tit vælter din drone under landing og beskadiger dine propeller så har du også stor gavn af et par beskyttere.

 

Holder til din smartphone/tablet

Phantom 3 - Mobile device holder

Phantom 3 – Mobile device holder

 

Hvis du bruger en smartphone så er den medfølgende holder fin til det meste brug, men hvis du bruger en iPad Mini, eller en iPad, så kan holderen være lidt ustabil. Så hvis du planlægger at bruge iPad’en så kan du overveje at købe den noget mere solide og stabile holder fra Inspire 1 remoten. Den passer til Phantom 3 remoten og den er lavet af præcisionsskåret aluminium som gør den meget mere stabil.

 

Ekstra Batterier og en Oplader

Phantom 3 Batteri og oplader

Phantom 3 Batteri og oplader

 

Du har sikkert allerede ekstra batterier på din liste over tilbehør der skal købes, men har du tænkt på at købe en ekstra oplader? Hvis du kun har et eller to batterier, er der ikke grund til at købe en oplader, men får du flere en det bør du overveje at købe mindst en oplader til.

Hvis du har en Phantom 3 Advanced, skal du måske også overveje at købe den hurtigere oplader som følger med Phantom 3 Professional. Den kan oplade 3 batterier på ca. 40 minutter i stedet for at vente 1 time 20 minutter på at en standard oplader er færdig.

 

Har du andet tilbehør der bare er et “must” for dig? Lad os høre hvad du ikke kan undvære.