DJI lover Ground Station til Inspire 1 indenfor få måneder

DJI har i dag send en mail ud om at Inspire 1 nu får det samme features som den nyligt lancerede Phantom 3-serie indenfor få måneder.

 

Der var mange der glædede sig over lanceringen af den nye Phantom 3 der i Professionel udgaven bød på 4K video og derudover Ground Station og Livestreaming til YouTube m.v. Men der var mindst ligeså mange der lige havde købt en Inspire 1 til tre gange prisen for en Phantom 3 uden at have disse DJI Phantom 3 features som følte sig taget ved næsen.

 

Men det retter DJI nu op på.

 

I dag har DJI nemlig udsendt en e-mail hvor de lover at Inspire 1 indenfor få måneder vil få de samme features:

Ground Station
Planlæg en automatisk flyverute, ved at tegne ruten på din iPad, og Inspire 1 vil flyve ruten med op til 100 Waypoints på et kort i den højde du bestemmer.

 

Livestreaming
Del hvad du ser mens du flyver Live via YouTube.

 

Director
Klip og rediger dine favorit klip direkte efter optagelsen på din iPad i Director der er indbygget i Pilot App’en. Tilføj musik og del dine videoer med det samme.

 

Vi vidste godt at disse features ville komme til Inspire 1, der flyves med samme app som Phantom 3-serien, men det er altid rart at få en officiel bekræftelse fra producenten selv.

 

Derudover tilføjer de, at deres håndholdte gimbal til Inspire kameraet også kommer snart – men det er dog en noget tåget melding da DJI annoncerede det for snart et halvt år siden med besked om det kom “snart”. Måske de venter på at det nye kamera til Inspire 1 også er klart?