Er dette den nye DJI Phantom Drone?

Vi har hørt rygter om at DJI snart lancerer en helt ny udgave i deres Phantom serie. Den skulle være en nyskabning indenfor deres mest populære serier af droner.

 

Dronen skulle være en 6-propeller udgave med nye teknologi som bruger multifrekvenser som inkluderer GPS på både drone og remote. Det vil gøre et kompas overflødigt og resulterer i en meget mere stabil flyveoplevelse.

Se stort foto af dronen herunder.

Den nye drone skulle være udstyret med et on-board 3-akset gyrostabilieret kamera, ikke 4K, men med fuld HD (formentlig 1080p) med 200 FPS video med 10 x optisk zoom.

Den har ifølge vores oplysninger mulighed for at bære to batterier ad gangen og kan derfor forøge flyvetiden til imponerende 30 minutter eller mere.

Salgsprisen forventes at ligge omkring Kr. 12-14.000 og vil dermed prismæssigt lægge sig imellem den eksisterende Phantom 2 serie og Inspire 1 dronen.

Vi afventer spændt en pressemeddelse fra DJI og håber at rygterne viser sig sande og vi snart ser den i luften.

Vi opdaterer naturligvis løbende som vi får flere informationer.

 

 

DJI Phantom XSIX drone

DJI Phantom XSIX drone – Klik for større udgave

 

Update: Kameraet skulle være et Olympus Micro 4/3 med 10x optisk zoom. Det hænger meget godt sammen med at DJI er gået ind i et samarbejde med Micro Four Thirds om udviklingen af nye kameraer.